14 Aralık 2007 Cuma

Özlem Düvencioğlu Bu kez Müdür


HIRSIZ POLİS'İN HIRSIZ MAVİSİ ÖZLEM DÜVENCİOĞLU, PARMAKLIKLAR ARDINDA İSİMLİ DİZİDE BU KEZ CEZAEVİ MÜDÜRÜNÜ CANLANDIRACAK!

Herkes merak ediyordu. Hırsız-Polis dizisinin 'Mavi'si Özlem Düvencioğlu yeni sezonda hangi rolle karşımıza gelecek diye... Özlem Düvencioğlu, çekimleri Sinop'ta süren atv'nin yeni dizisi Parmaklıklar Ardında'da bu kez cezaevi müdiresi rolünü üstleniyor.


Hatırlanacağı gibi Türkiye'nin ilk kadın cezaevi müdürü Ümran Yavuzyılmaz geçen ay Adana'da görev başı yapmıştı. Bir dönem siyasi tutuklu ve hükümlülerin konulduğu, 'Aldırma Gönül' türküsüne esin kaynağı oluşturan ve hizmet dışı kaldıktan sonra uzun süredir harabe halinde bulunan Sinop Kapalı Cezaevi, dizinin yapımcıları tarafından çekimler için adeta yeniden inşa edildi. Kadın mahkumların çileli yaşam öykülerini ekrana taşıyacak olan Parmaklıklar Ardında'da Özlem Düvencioğlu ile birlikte Selda Alkor, Serra Yılmaz, Zehra Alptürk, Yelda Reynauld ve Devin Özgür Çınar da rol alıyor. Hakan Gürtop'un yönettiği dizinin tek erkek karakteri olan cezaevi doktorunu ise Sinan Albayrak canlandırıyor.

Hiç yorum yok: