29 Kasım 2008 Cumartesi

27 kasim Persembe Reyting siralamasi

27 KASIM 2008 PERŞEMBE Reyting Sıralaması

Parmaklıklar Ardında 10. sırada yer aldı.

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
NO
PROGRAM ADı
KANAL
RATING (%)
SHARE (%)
1
KURTLAR VADISI PUSU [NET]
SHOW
19.20
45.30
2
ASK-I MEMNU [NET]
KAND
9.80
22.20
3
CARKIFELEK [NET]
FOX
8.10
20.00
4
ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET]
KAND
8.00
24.70
5
ANNEM [NET]
KAND
7.90
23.50
6
UGUR DUNDAR''LA STAR HABER
STAR
7.70
19.60
7
KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET]
SHOW
7.30
16.50
8
SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET]
SHOW
7.20
18.30
9
TEK TURKIYE [NET]
STV
7.10
16.70
10
PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET]
ATV
7.00
15.70
11

YEMEKTEYIZ [NET]
SHOW
6.80
22.10
12
M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER [NET]
KAND
6.00
15.80
13
CARKIFELEK (BASLIYOR) [NET]
FOX
5.60
15.50
14
SICAK GUNDEM
SHOW
5.60
15.10
15
GUNUN OLAYI
STAR
5.50
14.80
16
ESRA EROL''LA IZDIVAC [NET]
STAR
4.40
13.10
17
STAR SPOR
STAR
3.80
9.10
18
BEZ BEBEK [NET]
FOX
3.80
8.40
19
SPOR SAYFASI
SHOW
3.60
8.60
20
ATV ANA HABER BULTENI [NET]
ATV
3.40
9.10

Parmaklıklar Ardında'ya Yeni oyuncular




Sinan Albayrak Ogün Kaptanoğlu Cengiz Bozkurt Zeynep Eronat Onuryay Envertan Onuryay Envertan Başak Daşman Müfide İnselel Seher Terzi Pınar Dikici
atv’nin sevilen dizisi ‘Parmaklıklar Ardında’ yeni sezona, kadroya katılan yeni oyuncularla başlıyor. Dizinin müdavimlerini yine heyecanlı bölümlerin beklediği dizi yeni yüzlerle daha çok hareketlenecek..
Geçtiğimiz yıl reyting rekorları kıran ‘Parmaklıklar Ardında’; Sinop Cezaevi’ndeki kadınlar koğuşunda yaşanan acı, sevinç ve öfke dolu hikayeleri anlatıyor. Kadın mahkumların hayatlarını ve cezaevlerinde yaşanan sorunları gözler önüne seren dizi, usta ve genç oyunculardan oluşan geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizi bugün yayınlanacak yeni bölümüyle de yeni sezona ‘merhaba’ diyor. Hem de kadrosu daha çok güçlenmiş halde. Özellikle deneyimli oyuncu Zeynep Eronat’ın canlandıracağı kanlı katil ‘Ziynet Kara’ karakteri, herkesi şaşırtacak. Kadroya Zeynep Eronat’ın yanı sıra Cengiz Bozkurt, Seher Terzi ve Pınar Ünsal da katıldı. Play Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Parmaklıklar Ardında’nın yönetmen koltuğunda ise Nisan Akman oturuyor.
KANLI BİR KATİL GELDİ! ‘Sıla’ dizisinde Sıla’nın annesi Bedirhan Ana’yı canlandıran Zeynep Eronat, dizide izleyicinin karşısına oldukça farklı bir rolle çıkıyor ve bu kez Ziynet Kara adında kanlı bir katili oynuyor. Böyle bir rolle izleyicinin karşısına çıkacağı için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Eronat, canlandırdığı Ziynet Kara karakteriyle ilgili olarak şöyle konuştu: “Hayatımda ilk defa böyle bir rol oynuyorum. Bu karakter ‘Sıla’da canlandırdığım Bedirhan Ana’dan çok farklı.” Kanlı bir katil olan Ziynet Kara’nın B2 koğuşuna yeni koğuş ağası olarak geldiğini belirten deneyimli oyuncu, rolün kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti: “Rol beni o kadar uçurdu ki, ‘hayır’ diyemedim. Çok düşündüm ama düşünürken bir yandan da role hazırlanıyordum.”HEYECANLA BEKLİYORUZ Dizide ‘Handan’ karakterini canlandıran Özlem Düvencioğlu ve ‘Parmaklıklar Ardında’nın asi kızı ‘Aliye’yi canlandıran Yelda Reynaud, yeni bölümleri heyecanla beklediklerini söylüyor. Yeni bölüm çekimleri için tekrar B2′ye geldiklerini belirten iki oyuncu, yine cezaevi psikolojisine girecekleri için heyecanlı: “İzleyicileri hareketli ve duygusal sahneler bekliyor. Yeni oyuncular, yeni konular, farklı farklı şeyler olacak. Biz de heyecanla olacakları bekliyoruz.”
SERTLİĞİ ÖĞRENECEKLER Dizide kuralcı, nizamı sağlamak için mahkumlara eziyet eden, yeri geldiğinde onları tartaklayan ama aşkı için birçok kuralından vazgeçen ‘Gardiyan Cengiz’i canlandıran Ogün Kaptanoğlu ise ‘Parmaklıklar Ardında’ ile ilgili şöyle konuşuyor: “Sezona yeniliklerle başladık. Diziye yeni giren karakterlerimiz de oldu. Bu karakterlerin hayat hikayelerini göreceğiz. Doğal olarak bunlar B2 koğuşuna ve cezaevine yansıyacak. Cengiz karakteri ile yeni mahkumlar tanışacak. Eski mahkumlarla olan hikayeler devam edecek, özellikle de Beray ile olan… Çok güzel sahneler bizi bekliyor.” Geçtiğimiz yıl yayınlanan bölümlerde mahkumlara uyguladığı işkencelerle izleyicinin tepkisini çeken Kaptanoğlu, bu yıl kadroya dahil olan yeni gardiyanın Cengiz karakterini aratacağını ifade etti: “Cengiz koğuşa ilk girişinden bu yana çok değişti. Cengiz’i sert bulanlar Ekrem gardiyandan sertliğin ne olduğunu öğrenecekler!”
BOMBA GİBİYİZ! Dizinin yakışıklı doktoru ‘Tarık’ı canlandıran Sinan Albayrak ise kadroya katılan yeni isimlerle beraber diziye yeni bir soluk geleceğini düşünüyor: “Yeni arkadaşların getirdiği bir heyecan var. Çünkü bu hikayenin farklı yönlere gideceğini gösteriyor. Daha zengin hikayelerle geleceğiz. Farklı bir konseptle yola çıktık ve bu yıl da bomba gibi konularla izleyicinin karşısında olacağız.”ACI ÇEKTİRMEK ZEVKLİ Diziye yeni giren karakterlerden biri de Cengiz Bozkurt… Dizide Gardiyan Cengiz karakteriyle karşı karşıya kalacak olan ‘Gardiyan Ekrem’i canlandıracak olan Bozkurt’un, rolüyle ilgili düşünceleri şöyle: “Ekrem kötü, zalim bir karakter. Acı çektirmekten zevk alıyor. Geçmişten gelen kadınlara yönelik bir nefreti ve acısı var. O acısını kadın mahkumlardan çıkarmaya çalışıyor.” Gardiyan Ekrem, savcının adamı olarak cezaevine geliyor. Cezaevinde düzeni sağlamaya çalışan operasyonun bir parçası. Mahkumları taciz eden, oldukça acımasız bir karakter. Cengiz Bozkurt, böyle bir kadroya ve böyle bir hikayenin içine girdiği için çok mutlu olduğunu söylüyor.
DOSTLUKLAR OLUŞTU Dizide ‘Perihan’ karakterini başarıyla canlandıran Müfide İnselel, çok zahmetli bir işin parçası olduklarını belirtiyor. “İki buçuk aylık bir aradan sonra yine Sinop’a geldik ve hiç ara vermemiş gibi tekrar işe koyulduk. Yeni sezona hem çok hızlı hem de çok heyecanlı başladık. Burada çok zahmetli ve duygu olarak ağır bir iş yapıyoruz. Bütün bunların yanında evden uzakta olmak biraz zor oluyor” diyen İnselel, çok iyi bir ekip olduklarını vurguluyor: “Burada kendimize bir dünya oluşturduk. Kısa zaman içerisinde köklü dostluklar oluştu. Çok problemsiz bir ekibiz ve böyle devam etmesini istiyoruz.”
Bu akşam ortalık karışacak
Bu akşam 20.00′de yeni sezondaki ilk bölümü yayınlanacak olan ‘Parmaklıklar Ardında’nın konusu şöyle: Hayriye’nin bahçesindeki ağacı kestirmeye çalışan Gülten, öfkeli kadınların eline düşmüş, ortalık karışınca mahkumlar kim vurduya gitmiştir. Bilanço ağırdır. Kargaşa sürerken Hayriye fenalaşır. Handan olayların bu hale geleceğini tahmin edemediği için suçluluk duygusuna kapılır. Sırtından yaralanan Aliye hastanede Beray’la aynı odaya düşecek ve Gülten’le ilgili gelişmeleri oradan izleyecektir. Nur’un kaderi ise hâlâ meçhuldur. Savcının görevine geri dönmesi ve yeni başgardiyan olarak Ekrem’i işe başlatmasıyla B2 koğuşunun yapısı değişecektir.
İlk bölüm seyiciyi çok şaşırtacak
‘Parmaklıklar Ardında’da canlandırdığı ‘Başak’ karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan genç oyuncu Başak Daşman, izleyiciyi yine heyecanlı bir sezon beklediğini söylüyor: “Dizi kaldığı yerden daha heyecanlı ve hareketli bir şekilde devam edecek. Bunun yanında daha da eğlenceli sahnelerimiz olacak. Ben karakterim adına konuşayım; her türlü entrikayı çevirmeye ve pisliğe devam edeceğim. Oldukça heyecanlı bir sezon geçireceğiz. Özellikle ilk bölümümüz seyirciyi çok şaşırtacak!”
Sezonu hareketli açıyoruz
Dizide kısa zamanda yıldızı parlayan isimlerden biri de genç oyuncu Onuryay Envertan. İzleyiciyi adrenalin dolu bölümlerin beklediğini söyleyen güzel oyuncu, Bir yandan sıcaklarla boğuşuyoruz, bir yandan da dizinin çekimlerini yapıyoruz. Çok hareketli bir şekilde sezonu açacağız. Son çatışmadan sonra kayıplarımız olacak. Seyirci, diziye yeni katılan isimleri ve onların hikayelerini de izleyecek” şeklinde konuşuyor. Başarılı oyuncu canlandırdığı ‘Aylin’ karakterini yeni bölümlerde nelerin beklediğini ise şöyle anlatıyor: “Sürekli işkenceye maruz kalıyorum. Hatta kötü gardiyanımızla ilk karşılaşan da ben olacağım.”